over ons

Koop medicijnen en onderzoekschemicaliën online | ’s Werelds meest vertrouwde internationale medische winkel

Welkom bij medicaldrugspharmacy.com – we streven ernaar om de beste online apotheek ter wereld te worden. Wij leveren enkele van de laagst geprijsde, echte recept- en OTC-medicijnen die u overal zult vinden, gecombineerd met een klantenservice van wereldklasse. Onze best verkopende medicijnen zijn de volgende categorieën: ADHD, OPIOIDDE, Erectiestoornissen, PIJNVERLICHTING en WEIGHTLOOSE.

“Ons doel is om het online kopen van geneesmiddelen op recept eenvoudig en veilig te maken in een betrouwbare omgeving met prijzen die moeilijk te verslaan zijn.”

Wij zijn een succesvolle en gevestigde online apotheek die al vele jaren aan klanten wereldwijd (voornamelijk uit de VS en Australië) scherp geprijsde geneesmiddelen op recept levert. We zijn er trots op dat ons bestelproces snel, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig is, allemaal ondersteund door uitstekende ondersteuning en klantenservice.

Al onze geneesmiddelen op recept zijn 100% echt en zijn afkomstig van farmaceutische fabrikanten die voldoen aan de strikte productienormen van elk land. We kunnen merkgeneesmiddelen tegen aanzienlijke besparingen leveren aan de meeste andere apotheken, maar voor nog grotere besparingen tot 95% hebben we veel betaalbare generieke alternatieven.

Waarom voor ons kiezen?

Toewijding aan de klant
U kunt er zeker van zijn dat ons hele team (van klantenservicemedewerkers tot apotheekpartners en leveranciers) werd geselecteerd vanwege hun extra inzet en kwaliteit van de dienstverlening. Onze hele focus is om u op een eenvoudige maar veilige manier veilige en betaalbare medicatie op recept te verstrekken.

Vriendelijk en eenvoudig te gebruiken op mobiele telefoons, tablets en pc’s
Onze website is ontworpen met de hulp van onze klanten, IT-beveiligings- en ontwerpconsultants, apothekers en farmaceutische bedrijfsexperts. Dit helpt ervoor te zorgen dat u over alle relevante informatie en functionaliteit beschikt om uw inspanningen en zorgen over het bestellen van medicijnen tot een minimum te beperken – vanaf ELK apparaat.

 

Buy oxycontin online without script

Veiligheid en kwaliteitscontrole

We zetten ons 100% in om de kwaliteit en veiligheid van de medicijnen die naar u worden verzonden te waarborgen. Tijdens ons strikte, op kwaliteit gecontroleerde bestelproces wordt uw recept in verschillende stadia beoordeeld door gekwalificeerde/erkende apothekers om de nauwkeurigheid van de bestelling te garanderen en om ervoor te zorgen dat eventuele reacties op het recept of vragen eerst met uw arts worden geverifieerd.

Steeds evoluerend
We leunen niet achterover en nemen deze zaak als vanzelfsprekend aan. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons bedrijf en onze website te verbeteren, onze kosten/prijzen te verlagen en uw klantervaring te verbeteren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten kunt u nu bijvoorbeeld naar uw medicatie zoeken op merk, generiek en marketing/gelabeld als namen.

Veilig winkelen
U kunt vertrouwen op onze beveiliging. U kunt erop vertrouwen dat uw betalingen, persoonlijke gegevens en bestellingen volledig veilig zijn, aangezien onze hele site is beveiligd met Let’s Encrypt SSL (https) en gebruikmaakt van de nieuwste beveiligingsmethoden voor e-commerce, zoals geavanceerde antivirus- en proxy-/firewallbeveiliging.

Meerdere “Neem contact met ons op” opties
We zijn van mening dat onze klanten contact met ons moeten kunnen opnemen via de meest gebruikelijke methoden, waaronder live chat, telefoon, e-mail of contactformulier. Wij zijn hier om 24 uur per dag, 7 dagen per week te helpen.

100% legaal
Het productieproces van farmaceutische geneesmiddelen heeft enkele van de strengste kwaliteitscontrole- en veiligheidsmaatregelen ter wereld. Al onze generieke en merkgeneesmiddelen zijn goedgekeurd door hun landen die gelijkwaardig zijn aan de Amerikaanse FDA en ze zijn allemaal goedgekeurd door de relevante GMP-normen van de Wereldgezondheidsorganisatie.

De medicijnen die we verkopen, worden vervaardigd door enkele van ’s werelds grootste farmaceutische fabrikanten, zoals Cipla, Natco, Novartis, Abbott, Aventis, Bayer, Dr. Reddy, GSK, Merck, Lupin, Ranbaxy, Sanofi, Panecea, enz.

Word beter, blijf gezond met Medical Drugs Pharmacy

Onze kerndoelstelling is om ongeëvenaarde, uitgebreide, gepersonaliseerde zorg te bieden aan patiënten en de medische teams die voor hen zorgen. We bieden keuze en gemak – en verbeteren de kwaliteit van leven – door samen te werken om elke patiënt uniek te behandelen.

 

Onze verpakkingsafdeling

De farmaceutische verpakkingslijn voor medische geneesmiddelen wordt gerund door ervaren technici die verantwoordelijk zijn voor het vullen, bottelen en etiketteren van tabletten en capsules. We volgen strikte cGMP-richtlijnen om de productveiligheid te garanderen. Het herverpakkings- en heretiketteringsprogramma stelt klanten in staat te anticiperen op veranderingen in de vraag naar verpakkingsconfiguraties.

Onlangs is aan de faciliteit voor medische geneesmiddelen een nieuwe blisterverpakker toegevoegd die is geïnstalleerd in onze grote farmaceutische verpakkingssuites. Dit sprankelende technische wonder kan 240 blisters per minuut aan met continu thermovormen en sealen. Deze functie verbetert onze uitgebreide verpakkingsopties voor orale vaste stoffen (OSD). Alle verpakkings- en etiketteringsdiensten zijn DSCSA-compatibel.

Scroll naar top
Open chat