over ons

We werken er hard aan om medicijnen en gezondheid van de hoogste kwaliteit te bieden.

Over ons

Innovatieve manier van denken. Leidinggeven door dienst. En vooral een niet aflatende inzet om het geld van mensen te besparen. Dat is wat ons bedrijf vandaag vormt en hoe we er morgen uitzien. Lijkt het veel werk? Het begint net.

We zetten ons in om de toekomst van commercie te veranderen. Het integreert online winkelen van de volgende generatie met winkelen in de winkel op basis van een dagelijks laaggeprijsd model. Dit is een benadering die de aandeelhouders groei, hefboomwerking en winst oplevert.

Tevreden klanten zijn altijd onze eerste prioriteit geweest, maar het zou niet mogelijk zijn zonder duizenden bedrijven over de hele wereld die er trots op zijn de leveranciers van Wal-Mart te zijn. We werken samen met regeringsleiders om ervoor te zorgen dat alle producten die we verkopen op verantwoorde wijze worden geproduceerd .

Wereldwijde verantwoordelijkheid
Gebruik onze sterke punten om het verschil te maken
Bij Walmart zetten we ons in om onze maat en schaal voor altijd te gebruiken. Niet alleen voor onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers en hun families, maar ook voor onze gemeenschappen en mensen over de hele wereld die we nooit ontmoeten. Ons werk is er trots op een echt verschil te maken voor echte problemen die voor ons allemaal belangrijk zijn en om betekenisvolle verandering teweeg te brengen op manieren die geen ander bedrijf kan.

Onze verpakkingsafdeling

De farmaceutische verpakkingslijn voor medische geneesmiddelen wordt gerund door ervaren technici die verantwoordelijk zijn voor het vullen, bottelen en etiketteren van tabletten en capsules. We volgen strikte cGMP-richtlijnen om de productveiligheid te garanderen. Het herverpakkings- en heretiketteringsprogramma stelt klanten in staat te anticiperen op veranderingen in de vraag naar verpakkingsconfiguraties.

Onlangs is aan de faciliteit voor medische geneesmiddelen een nieuwe blisterverpakker toegevoegd die is geïnstalleerd in onze grote farmaceutische verpakkingssuites. Dit sprankelende technische wonder kan 240 blisters per minuut aan met continu thermovormen en sealen. Deze functie verbetert onze uitgebreide verpakkingsopties voor orale vaste stoffen (OSD). Alle verpakkings- en etiketteringsdiensten zijn DSCSA-compatibel.

Scroll naar top
Open chat