over ons

Koop medicijnen en onderzoekschemicaliën online | ‘S Werelds meest vertrouwde internationale medische winkel

 

Welkom bij medicaldrugspharmacy.com – we streven ernaar om de beste online apotheek ter wereld te worden. We leveren enkele van de laagst geprijsde, echte recept- en OTC-medicijnen die u overal zult vinden, gecombineerd met een klantenservice van wereldklasse. Onze best verkopende medicijnen zijn de volgende categorieën: ADHD, OPIOIDDE, Erectiestoornissen, PIJNVERLICHTING en WEIGHTLOOSE.

“Ons doel is om het online kopen van geneesmiddelen op recept gemakkelijk en veilig te maken in een vertrouwde omgeving tegen prijzen die moeilijk te verslaan zijn.”

Wij zijn een succesvolle en gevestigde online apotheek die al vele jaren scherp geprijsde geneesmiddelen op recept levert aan klanten over de hele wereld (voornamelijk uit NEDERLAND en BELGI). We zijn trots op het feit dat ons bestelproces snel, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig is, allemaal ondersteund door uitstekende ondersteuning en klantenservice.

Al onze geneesmiddelen op recept zijn 100% echt en komen van farmaceutische fabrikanten die voldoen aan de strikte productienormen van elk land. We kunnen merkgeneesmiddelen leveren aan de meeste andere apotheken tegen aanzienlijke besparingen, maar voor nog grotere besparingen tot 95% hebben we veel betaalbare generieke alternatieven.


We verzenden binnen Europa en levering naar Nederland en België duurt 2 tot 3 dagen omdat het een medicijn is. Een trackingnummer wordt naar u verzonden zodra uw pakket is geregistreerd.

Scroll naar top